O nama - Chicago Vein Institute Sarajevo | Klinika za vene Sarajevo


O nama

Chicago Vein Institute Sarajevo, (CVI Sarajevo) je medicinska poliklinika isključivo posvećena dijagnozi i liječenju bolesti vena. U Chicago Vein Institute Sarajevo stručnjaci obavljaju najnovije i najdjelotvornije tretmane bolnih i proširenih vena, paučinastih vena i drugih poremećaja koji se odnose na vene. Uz odlično obućeno osoblje i nov objekat koji predstavlja posljednju riječ tehnike, naši ljekari i osoblje su u mogućnosti pomoći svima kojima je potrebno.CVI Sarajevo pruža opcije minimalno invazivnih tretmana, uključujući endovenoznu lasersku ablaciju (Endovenous Laser Ablation, EVLA), ambulantnu flebektomiju, ultrazvukom vođenu skleroterapiju, površinsku skleroterapiju, i elastične kompresijske čarape.

Dr. Mensur O. Šunje, medicinski direktor i flebolog s certifikatom ljekarskog vijeća, osnovao je Chicago Vein Institute kako bi sveobuhvatni tretman vena učinio dostupnim onima kojima je potreban. Dr. Šunje je svoje godine znanja i svjetsko iskustvo doveo u Bosnu i Hercegovinu, i po prvi put nudi vrhunsku uslugu u našem glavnom gradu.

Ponosni smo što smo u relativno kratkom roku od godinu dana, pružili usluge velikom broju pacijenata, od kojih je preko 500 ušlo u procedure laserskog tretmana, ambulantne fleboktomije i skleroterapije.
Osoblje u CVI-ju poboljšavaju iskustvo pacijenata individualnim pristupom. “Ovdje stvarno upoznamo svoje pacijente kako bismo im pružili najbolje ukupno iskustvo i uvažili njihove potrebe”, objašnjava Dr. Šunje. “Posvećen sam pružanju optimalnog i prvoklasnog nivoa njege pacijentima.”

Zakažite pregled

Pozovite nas još danas i zakažite besplatan pregled! +387 (0)33 942 252 ili ispunite formu ispod:

Naše uslugePRIJAVA ZA NEWSLETTER

Prijavite se i budite u toku